sâmbătă, 13 decembrie 2008

Noul Megastar



Acum cateva minute s-a incheiat un nou sezon de "Megastar". Spre marea mea bucurie si probabil a multor alti romani, castigatori au iesit trupa "BUZZ" care il are in componenta pe bunul meu prieten Claudiu Mirea. Eu il cunosc dinainte de a deveni vedeta. Ma bucur din suflet pentru el si ii doresc multa sanatate si putere de a continua ceea ce stie el sa faca cel mai bine: MUZICA ! FELICITARI CLAU!

vineri, 12 decembrie 2008

Porcusori Infestati

Citeam si eu pe net despre carnea de porcusori ca fiind infestata cu dioxina. Eu zic ca aceste animale o duc suficient de bine si nu au mai nimic (cel putin cei din RUSIA). De ce? Click mai jos:


GTA 4 - Impresii


02.12.2008 - data lansarii oficiale al lui Grand Theft Auto IV (GTA IV). Au trecut 10 (zece) zile de atunci si evident ca mi l`am procurat si eu (download)... l`am luat dar surpriza ... a trebuit sa astept dupa crack... am facut`o si pe asta si am luat unul de vreo 26 de Kilo ... si voila , merge. Citeam ca la multi nu le merge , ca le da tot felul de erori, ca au nevoie de Service Pack 3 pentru Windows XP... in fine... nu am avut probleme. Dar intrand in joc am ajuns la o concluzie trista.... Jocul are niste cerinte exagerate. Practic pentru cei care nu au posibilitatea sa il joace pe "compurile" lor, trebuie sa isi schimbe tot sistemul din pacate. Plus ca cei de la Rockstar au facut tot felul de ghidusii ca sa fie cat mai aiurea de jucat. De exemplu, nu prea trece de 20 de fps. Cel putin la mine. Per total jocul e dragut. Cat de cat real...ce sa zic, merita jucat. Sfatul meu pentru cei care nu pot sa il urneasca din loc este sa astepte ceva super oferte de Craciun, ceva in genul:"Cumpara GTA IV de la noi si primesti cadou un mega sistem cu monitor de 22" " .... pare trist, dar se pare ca acesta este modalitatea de marketing pentru viitor... schimbarea unui "comp" intreg pentru fiecare joc ce apare.

miercuri, 10 decembrie 2008

Stolojan Premier !


WooHoo Romanie... avem un nou premier in persoana lui... Theodor STOLOJAN!!! Yuuhhuuuu! Mega-tare... cica l`ar fi ales nimeni altul decat "Popeye" Basescu. Oare cum i s`a adresat? Probabil ca pe vremuri: "Hă, hă Stolo dragă de azi eşti premierul Romaniei...." Sunt curios cat de bine ne va fi... ce ordonante vor mai aparea? ca de salarii si un trai mai bun nu are rost sa vorbesc. Probabil vom merge la Finante sa platim impozit pe aerul pe care il respiram, poate vom plati si faptul ca mergem la buda dupa tigara si cafeaua de dimineata. A si am uitat sa spun: evident trebui sa impozitez faptul ca cititi acest post. All Hail Stolo. All Hail Our Goverment! mai bine plec in Congo !

Oare in momentul de fata , Base al nostru este un actor grabit cum a fost in acest "scurtmetraj" unde "a plans" ca un prunc?

marți, 9 decembrie 2008

!!! SanctuaR !!!


Duminica, 14 Decembrie 2008, cu incepere de la ora 21 va avea loc un mega-concert SanctuaR in Clubul "Q&Q" din Timisoara. Biletul va costa in jur de 7 LEI.






Sanctuar